Крутий у вас сніг І як себе веде ця резина по снігу?
Сніг чекали ..... всі про це знали....Це стільки випало за 2 дні ) Резина ця (GoodYear Duratrac) -саме на :Сніг,Болото,Траса,Дощ....і все інше .Саме краще вони працюють в глибокому Снігу !! +Шипи можна поставити. На головних дорогах, було ще більше снігу, а це на моїй вулиці такий. ) Ніхто 3 дні нічого не чистив ....поки сніг не закінчився ) Мені на всій вулиці було найкраще. Їздив собі як хотів ) і сусідів витягував за (Віскі ) ))
Добавлено спустя 13 минут 21 секунду: Ще декілька фото....
Заголовок сообщения: Re: Новий проект-мотор Ford Transit 2.5d -краб на Газ-69
Добавлено: 10 мар 2016, 22:33
Эксперт
Сообщения: 1836 Изображения: 0 Откуда: 05 регион UA Репутация: 113
в штаты уехал один ГАЗик и Полтавы и один с Житомирской области.
там их проще искать и везти. с Кубы возят в юсу.
_________________ Тому, кто стыдится настоящего и страшится будущего, остается гордиться прошлым. Когда нет причин любить свою страну, ненавидят другие.
Я згоден ,що можливо попит і є на них в США , але тут хочуть оригінал а не мішанину !!Тут дизель Газ просто не реально зареєструвати ;( ... А тут говориться про дизель а Не оригінал -;(. Один "ідіот"продавав на eBay газ -69 з Тернопільськими номерами... Пише все рідне а коробка від УАЗ роздатка також і т д...
Добавлено: 11 мар 2016, 18:23
Любитель
Vladik писал(а):
Я згоден ,що можливо попит і є на них в США , але тут хочуть оригінал а не мішанину !!Тут дизель Газ просто не реально зареєструвати ;( ... А тут говориться про дизель а Не оригінал -;(. Один "ідіот"продавав на eBay газ -69 з Тернопільськими номерами... Пише все рідне а коробка від УАЗ роздатка також і т д...
Почему обязательно оригинал? Прикольная машинка для покатушек. Джип+кабрик+ретро. Сколько их таких в Штатах? Я был на разных роуд-шоу. Ну да, классно сделаны, прокачанные тачки. Только вот тут http://www.wildwoodmotorevents.com/, например, я ни одного джипа не наблюдал.
Да и про лишние деньги... Ты на последние газик чтоли строил? Тут надо решить выгодно/не выгодно. Раз уж решил газика продавать...
Добавлено спустя 44 минуты 5 секунд: Посмотрел тему. Газик зачетный, сделан с душой. Ну то такое, захваливать уже захваливали. Из критики: 1. Колеса. Говны месить конечно хорошо, но я бы свои мады на А/Т поменял, т.к. сцепление у М/Т на асфальте никакое. А гребет и то и то отлично. Все почему-то на М/Т кидаются, как и я, но по опыту смысла нет. На Рубиконе вот совсем не М/Т стоят. 2. Тент пошит так себе, да и материал не фонтан. Смотри как у меня (шили в Киеве): http://gaz-69.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=36867. 3. Непонятно зачем лючек бензобака под ключ. Слить горючку с бака можно легко и просто...
Вибач що на Укр мові : 1. На Road Show -наш "гімно" Газік ніхто купляти Не буде ,тому ,що Америка "don't give a shit about it"... -для них це дивно і цих машин вони Не знають .
2. За гроші "останні чи ні ". Ти Не уважно читаєш тему ... Справа не в грошах , а в тому ,чи хтось в Укр чи в США за $$які вклали -дасть таку суму ....Думаю ,що ніколи !!!
3. Колеса :Були колись А/Т -на болоті вони добре ,а на снігу Срака !!! Зараз на дизелі Silverstone ..... А Rubicon тут взагалі Не обвоворюється )) Там колеса хороші стоять ....
4. Тент: Є ціна питання і є тент.... Тут сказати нічого не можу:(( Валера з Харків супер тенти шиє, але де Харків ,а де наше "село".... Все треба було шити по суті на місці!!! В Київ ніхто б Газік ...не один,а 6 Газіків Не гнав ....
5. На рахунок злити "горючку з бака" -зробив як в Wrangler під ключ ...не розумію яка проблема з цим у тебе ??Якщо ти,думаєш ,що так легко злити ...то приїдуть у наше "село" і побачимо чи зможеш таке зробити...якщо яйця до того часу не відірвуть тому ,що зливати задумав.
І останнє ... Не знаю звідки Ви "Vladimirw"-але скажу одне, кожен робить Газік по своєму.Я вирішив робити -на запчастинах які є в наявності в США .... А про гроші тут як то кажуть ...хазяїн барин )) Але колеса ,на цей дизель Богера полюбому треба на літо кинути .....
Добавлено: 14 мар 2016, 20:01
Любитель
Vladik писал(а):
Вибач що на Укр мові :
3. Колеса :Були колись А/Т -на болоті вони добре ,а на снігу Срака !!! Зараз на дизелі Silverstone ..... А Rubicon тут взагалі Не обвоворюється )) Там колеса хороші стоять ....
С мовой все нормально. )
По колесам: странно, я думал МТ в грязюке лучше. АТ вроде как всесезонные... ну по крайней мере на гололеде должны быть лучше чем МТ.
Цитата:
1. На Road Show -наш "гімно" Газік ніхто купляти Не буде ,тому ,що Америка "don't give a shit about it"... -для них це дивно і цих машин вони Не знають .
Я понимаю это, но всегда есть люди, готовые получить эксклюзив. Тем более, делать такую цацу в Украине значительно дешевле. Кто знает, как бы его можно было продать в штатах?.. Вон люди писали что кое-что уже поехало.
Наверное в таком состоянии как у вас (да и у меня) газик будет в штатах неинтересен, его нужно бы сделать более нарядным и заряженным. А там кто знает.
в штаты уехал один ГАЗик и Полтавы и один с Житомирской области.
там их проще искать и везти. с Кубы возят в юсу.
З Куби возити поки що не будуть ...Обамка тільки недавно туди поїхав ...,але я думаю ,що знайти його ГАЗ -69 там буде не проблема...цікавить з Н/з Газік ))
Добавлено спустя 4 минуты 6 секунд:
Vladimirw писал(а):
Vladik писал(а):
Вибач що на Укр мові :
С мовой все нормально. )
По колесам: странно, я думал МТ в грязюке лучше. АТ вроде как всесезонные... ну по крайней мере на гололеде должны быть лучше чем МТ.
Цитата:
1. На Road Show -наш "гімно" Газік ніхто купляти Не буде ,тому ,що Америка "don't give a shit about it"... -для них це дивно і цих машин вони Не знають .
Я понимаю это, но всегда есть люди, готовые получить эксклюзив. Тем более, делать такую цацу в Украине значительно дешевле. Кто знает, как бы его можно было продать в штатах?.. Вон люди писали что кое-что уже поехало.
Наверное в таком состоянии как у вас (да и у меня) газик будет в штатах неинтересен, его нужно бы сделать более нарядным и заряженным. А там кто знает.
Володя , Є тут колекціонери які "буйно помішані" ,але хочуть 100% оригінал ,а не єрунду .... Я бачив всі Газіки ,що йшли на США бо вони через мою Амер пошту /таможню проходять ) все мішанина ...і ціна $3.600-$4000 .... Мішанина УАЗ-Газ... Ну як таке можна колекціонерам пропонувати ((
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6