От жеж мы больные,в хорошем смысле слова,мимо ретроавто пройти спокойно не можем.Я с Ашкой буду заморачиваться тюнингом только в салоне,внешний вид портить не хочу
[ З недавнього часу навіть не дивлюсь на нові авто. ШИРПОТРЕБ.БАНАЛЬЩИНА.СІРІСТЬ. А тут політ фантазії , креатив ( творчість ) . Виражаєш себе. свого роду - лєго для великих дітей. МИ ВСІ В ДУШІ ДІТИ! ОСЬ ДЕ ПРИЧИНА ! І немає значення професія , соціальний та майновий статус - головне жага до життя , неспокій душі і прагнення до творчості та індивідуальності. НЕМАЄ ДВОХ ОДНАКОВИХ МАШИН ПІСЛЯ РЕСТАВРАЦІЇ- ВСІ ОРИГІНАЛЬНІ. кОЖЕН БАЧИТЬ ПО СВОМУ СВОГО СТАЛЕВОГО КОНЯ - ДРУГА. Шкода мені людей які цього не розуміють. Можливо вони доростуть до цього. І тут не вік має значення . вСІМ ПРИВІТ!
Да тут только схожесть с ГАЗ 21. А то что было ГАЗ 21 это до 1970 года когда эти авто выпускали на заводе. Очень редко встречаются настоящие ГАЗ 21 без доработок и переделок.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1