Заголовок сообщения: фотододаток до сповіді газономана
Добавлено: 16 фев 2009, 11:03
Новичок
всім привіт , хто змусив себе дочитати мою сповідь. Дякую за відповіді!!! в розповіді немає ні слова брехні , можливо трішки прикрасив алегоріями. Я людина не дуже суєвірна , але не хотів фоткати його до того , як зрозумів що витягну з болота , тому всі фото зроблені після того як спала вода і підсохло болото , ми вже підняли до цього його на домкрати , підложили під колеса цілий причеп хламу(старі бетонні підвіконники , колоди , дошки і тд.) самі стоїмо на піддонах з цегли( інакше провалюєшся по коліно. Воду з мостів злив , буду робити відводи з сапунів мостів під дах і тд. зараз машина на повній капіталці , зроблю , скину фото. твердий дах думаю не міняти , дуже добротно зробили. а от наступний мій 69 буде повний оригінал!
Заголовок сообщения: Re: фотододаток до сповіді газономана
Добавлено: 21 фев 2009, 17:32
Новичок
GANS писал(а):
Чо будем дальше форсировать ? Опыт спасения уже есть
Привіт , Ганс !Я слідкую за твоєю творчістю . І завидую по білому. я так не вмію .В тебе машина буде одна з найкращих. А покатухи влаштуємо полюбе. До тебе ж всього 160 км.найближче. до зустрічі. я виїду не раніше паски.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6