Всім привіт.Відкрито,Тернопільський ексремальний автотуристичний клуб 4х4.Зібрання любителів позашляховиків ГАЗ-69,та інших джиперів які,полюбляють та живуть цим чудовим екстремальним життям.Будуть проводитись різні заходи покатушок, (не змагання а відпочинкові)починаючи з весни 2010р.Інфо,.буде на форумі.Джипери ГАЗ-69,готуйтесь до серйозних відпочинкових покатушок,весна,літо,осінь,є можливість зустрінутись,всім бажаючим і познайомитися в житті поближче.Чикаю всіх,до хороших зустрічей. сайт/www.avtoklub-gaz69.uaprom.net
навіть думки такої допускати не можна. Просто організаційні питання будуть вирішуватись всередині, а не завантажувати форум. А крім того,за кожним зберігається повна свобода спілкування,це незаперечно. Клуб створюється для розширення спілкування. а не для звуження.
_________________ Гріх сумувати, коли є інші гріхи.
Привіт.GANS Тут тебе і заїло,підсікли; нарешті є зрушення,дуже приємно.На пропозицію Mykola STARyy,давай зустрінемось в нього на базі.Mykola тел;0672626207 sova тел;0505489949
Знал-бы прикуп - жил бы в Сочи . Один периодически катает возле элеватора ( красавец в камуфляже ) , другой - в родном раскраске - на Биловской трассе ( с железной крышей ) , что то родное стоит возле Авторема ( думаю вы его каждый день видите ) Вовка - выставил свой на продажу ( но не у нас ) , на джапан шроте - стоит обрубок и в конец клуб 4х4 на связь никак не реагирует
Пацаны, не томите душу, давайте уже фотки клубных покатух!!!!
_________________ ☭ Человек, как никто из живых существ любит создавать себе дополнительные трудности. Именно этим объясняется желание иметь собственный автомобиль. ... ☭ Деточкин Из к/ф ★ Берегись автомобиля ★
Пишу я, бо в Sova зараз інші клопоти. От-от стане татом, а тут ще дружина руку зламала. Йому не до ГАЗика зараз. А взагаліSova займається зеленим туризмом, і клуб він створив під цю діяльність. А ми йому готові допомогти -я "Базою", Gans - "єхидним голосом з гальорки"( щоб не замріювались). Машинку ніхто з нас до зими не закінчив, покатушки мусять почекати.
Всім привіт,радий усіх чути на форумі.Давно не заходив,багато клопотів.Всім терпіння буде відео покатушок,тільки терпіння.А база дійсно класна,мykola STARyy є шанс відкрити аеродром,газики хочуть приземлятись,думаю Тернопіль дасть добро.
"База" -це моя майстерня. Бокс на дві машини, маленький офіс, сторожка, роздягалка і клапоть подвір"я з ямою під навісом і естакадою. Колись був модний рінгтон "415-й, я База, ответьте!". Так ця "База" до мене присохла.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2